...PAZARALTI MAHALLESİNE DİNLENME VE OYUN PARKI YAPILIYOR
Pazaraltı Mahallesinin önemli eksiği olan çocuk ve dinlenme parkı yapımında sona gelindi. (Eklenme Tarihi: 30/12/2015)

...2015 YILI SON GÜNLERİNE KADAR YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİLDİ
Sultandağı Belediyesi Fen İşleri ekiplerince, taşkın koruma kanal inşaatı ardından bozulan yollar 2015 yılının son günlerinde yağışlar başlamadan tamamlandı. (Eklenme Tarihi: 30/12/2015)

...Akşehir ve Eber Gölleri Çevre Koruma Birliği Sultandağı Belediye Başkanlığında Toplandı
Akşehir ve Eber Gölleri Çevre Koruma Birliği Toplantısı Sultandağı Belediyesin'de Yapıldı Birlik Başkanı Salih Akkaya Birlik Üyeleri Sultandağı Belediye Başkanı OSMAN ACAR Bolvadin Belediye Başkanı FATİH KAYACAN, Bolvadin Belediye Başkan YRD.Mustafa Kullap, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı ŞEMSETTİN KOL, Yeşilçiftlik Meclis üyesi İBRAHİM ESKİCİ ,Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş , Akşehir Belediye Meclis üyesi Mahmut Gürlek ve Belediye Başkan Yrd. Yahya Yıldız katıldı. (Eklenme Tarihi: 02/12/2015)

...SULTANDAĞI KİRAZI ÇİN YOLCUSU
Çin ve Türkiye arasında imzalanan ‘Gıda Güvenliğine İlişkin Mutabakat Zaptı’, Afyonkarahisar’daki meyve üreticilerinin yeni umudu haline geldi. Anlaşmanın altyapısının sağlanmasıyla birlikte Çin’e yıllık ortalama 30 bin ton ‘Tadiki’ adıyla markalaşan Sultandağı kirazı ihraç edilecek. (Eklenme Tarihi: 20/11/2015)

...“Bir Yastıkta Yarım Asır ve Yeni Evli Çiftler” Projesi Gerçekleştirildi
Afyonkarahisar Valiliği ve Belediye Başkanlığının ortaklaşa hazırladığı “Bir Yastıkta Yarım Asır ve Yeni Evli Çiftler” projesi kapsamında düzenlenen nikâh ve kutlama töreni gerçekleşti. (Eklenme Tarihi: 21/02/2015)

Pro WEB